Pontosan két hónap múlva startol a II. "Wizz Air Debrecen Airport Run"

PONTOSAN KÉT HÓNAP MÚLVA STARTOL A II. “WIZZ AIR DEBRECEN AIRPORT RUN”

Sajtóközlemény: 2018.02.22.

 

 

A világ számos repülőteréhez hasonlóan a Debrecen Airport idén is megszervezi -immár másodszor- a II. “WIZZ AIR DEBRECEN AIRPORT RUN” futóversenyt, amelynek hivatalos időpontja: 2018. április 22., vasárnap. A futás a Debrecen Airport kifutópályáján kerül megrendezésre és a verseny névadó szponzora a Wizz Air légitársaság lesz.

 

Az eseményre több mint ezer aktív résztvevőre és számtalan lelkes szurkolóra számítunk mind Debrecenből, Hajdú-Bihar megyéből és egész Kelet- Magyarországról, Kárpátaljáról és a Partiumból és Kassáról is, így a repülőtér teljes vonzáskörzetéből. Természtesen a külföldi versenyzőkre is számítunk, ahonnan már közvetlen járatokkal érkezhetek a versenyzők: Londonból, Párizsból, Münchenből, Milanóból, Moszkva, Eindhovenből, Malmöből és Tel Avivból. Úgy gondoljuk, hogy minden érdeklődő támogató partner számára is egy rendkívül jó lehetőség, aki elkötelezett mind a régió és természtesen az egészséges életmód és a sport mellett, hogy megfelelő brandinggel megerősítse ezt az üzenetet mint a rendezvénypartnerünk.

 

Tamás László, a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója örömmel közölte, hogy: “A Debrecen Airport az elmúlt években karöltve a stratégiai légitársasági partnerekkel a Wizz Airrel és a Lufthansával közösen komoly fejlődésnek indult. A repülőtér szignifikánsan hozzájárult Debrecen város és a régió turizmusának fellendítéséhez és a régió gazdasági fejlődésére gyakorolt katalizátor hatása megkérdőjelezhetetlen. 2018-ban már 8 európai és az izraeli városba is van közvetlen légi összeköttetése a cívis városnak. Elkötelezett célunk, hogy a fejlődés fennmaradjon az elkövetkező évtizedek során is. A II. “Wizz Air Debrecen Airport Run”-nal hagyományteremtő célunk van, hiszen az egészséges életmódra neveléssel sok sportoló és sportolni vágyó embert szólítunk meg és motiváljuk őket és családtagjaikat is a légi utazásra.”

 

Ifj. Herdon István, a Wizz Air Debrecen Airport Run főszervezője a következőket közölte: “Nagy örömünkre szolgál, hogy a Debrecen Airport és a Wizz Air egy ilyen komoly sporteseményben együttműködik velünk és hálásak leszünk az összes támogatónak és szponzornak, aki elősegíti, hogy minél többen vegyenek részt az év regionális futóversenyén. Minden versenyző a nevezési díjjal 6000 Ft-os Wizz Air utalványt kap, amellyel kedvezményre jogosult a következő utazása során. A versenyzők továbbá egyedi polót, rajtcsomagot kapnak számos ajándékkal, továbbá egyedi befutóérmet is és a pontos eredményekről a professzionális chipes időmérés gondoskodik”

    

A szervezőkkel együttműködő partnerek, és eddigi támogatóink is arra törekednek, hogy minél magasabb színvonalú hagyományteremtő esemény valósuljon meg. A versenyt a szervezők a profi futók mellett minden kikapcsolódni, felfrissülni, mozogni vágyónak ajánlják.

 

A futás mellett kísérőprogramokkal is készülnek a rendezők és együttműködő partnereik, ebből kifolyólag kortól és érdeklődéstől függetlenül mindenki megtalálhatja a helyét. A futók és más kilátogatók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a rendezvény során.

 

A 2018. április 22-én, vasárnap megrendezendő futásra most még rendkívül kedvezményes áron lehet nevezni a www.debrunwayrun.hu weboldalon. A nevezők 5 km egyéni, 10 km egyéni, és 4x2,5 km váltó kategóriákban mérhetik össze tudásukat.

 

Fuss Velünk Magyarország 2. legnagyobb repülőterén, ahol máskor a repülők közlekednek!

 

 

További információ a nevezéssel kapcsolatos feltételekről és szponzorációs kontaktok a honlapunkon megtalálhatók: http://debrunwayrun.hu/