REPÜLJ A DIEHL-LEL A BIZTOS JÖVŐ FELÉ

Az ország egyik legnagyobb repülőgépalkatrész-gyártó vállalata, a DIEHL Aircabin Hungary a rendezvény támogatójaként mintegy 100 fős csapattal vesz részt a debreceni Airport Run-on. Az aktív részvétel a jótékonysági futáson önmagában is jelzi, hogy a már jelenleg is több mint 500 fős és folyamatosan bővülő DIEHL-csapat tagjai nem csak egy különleges iparágban, de nagyon összetartó, barátságos munkahelyi légkörben dolgoznak együtt.

A DIEHL az a munkahely, ahol a kollégák segítik egymást, sőt, a vállalaton kívül is örömmel tesznek a számukra fontos célokért. Többek között ennek is köszönhető, hogy mi, a DIEHL-csapat tagjaiként büszkék  vagyunk a munkahelyükre. De ehhez hozzájárul az is, hogy egy speciális iparágban dolgozunk, annál a repülőgépalkatrész-gyártó vállalatnál, ahol a világ legnagyobb utasszállító gépei, az Airbusok alkatrészei is készülnek. Pozíciótól függetlenül a vállalat minden munkatársa kreatív, alkotó munkát végez, kényelmes munkakörülmények között, egy olyan munkahelyen, ahol a kollégák hosszú távra tervezhetnek, folyamatosan fejlődhetnek és karriert építhetnek a hazai repülőgépiparban.

Mindez a kiegyensúlyozott munkahelyi légkör is hozzájárul ahhoz, hogy a DIEHL és munkatársai örömmel vállalnak szerepet olyan társadalmi ügyekben, mint a hátrányos helyzetű gyermekek oktatása és támogatása.

Ha szeretnél beszállni a DIEHL fedélzetére és személyesen találkoznál velünk, megtalálsz minket április 22-én az Airport Run-on vagy pedig gyere el április 19-én a Fórum bevásárlóközpontban szervezett állásbörzére és keresd a DIEHL standot. Most előtted is nyitva a lehetőség, hogy bekerülj a DIEHL csapatába!
Pályakezdők, gyakornokok jelentkezését is várjuk, adminisztratív és termelési területre egyaránt.

KAPCSOLAT

E-mail: allas@repulogepgyar.hu

Postacím: Diehl Aircabin Hungary, Nyírbátor, Ipari Park utca 9.

Telefon: a 06/80 200-270-as ingyenes hívható Diehl-vonalon