Jövőre is Debrecen-Burgasz járat a Robinson Tours-szal

2014. szeptember 8-án 12:30-kor érkezett a Robinson Tours Debrecen-Burgasz idei járatának utolsó gépe a Debrecen Airportra. A már hagyományosnak mondható charter 8 éve közlekedik júniustól szeptemberig. hirdetés

Szintén hagyománnyá vált, hogy az utolsó járatot Jakócs Áron, a Robinson Tours ügyvezető igazgatója és több magyarországi kollégája is elkíséri a Robinson Tours irodáiból.

A szezont záró járat is teljes telítettséggel tért haza Debrecenbe, az utasokat az iroda munkatársai bolgár édességgel lepték meg.

Az idény végét egy szezonzáró fogadással ünnepelték. Az eseményen a Debrecen Airport és a Robinson Tours vezetői és kollégái vettek részt.

Jakócs Áron beszámolt arról, hogy az idei szezon is sikerrel zárult, amely a debreceni és a kelet-magyarországi partnerirodák eredményes értékesítési munkájának köszönhető, akiknek ezúton is köszönetet mondott. Továbbá elmondta, hogy bízik a következő év sikereiben is, hiszen 2015 júniusa és szeptembere között ismét közlekedik majd a Debrecen-Burgasz charter. A járat mellé bővülő hotelkínálatból lehet majd szállást választani, így a törzsutasok is találnak újat a palettán.

robinson2

A Debrecen Airport képviseletében a Xanga cégcsoport igazgatója, Herdon István kollégáival megköszönte a Robinson Tours munkáját, és elmondta, hogy jövőre is számít a szoros együttműködésre, illetve a charteres légi forgalom volumenének megtartására és növekedésére. A Debrecen Airport lehetőségeihez mérten továbbra is támogatja charterjáratok indításában az utazási irodákat.

Forrás: http://www.turizmusonline.hu/