Risztov Éva olimpiai bajnok úszó érkezése Debrecenbe

A Wizz Air ma reggeli London-Debrecen járatán gratulált az aranyérmes Risztov Évának

A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága ma a London-Luton – Debrecen járatának fedélzetén köszöntötte Risztov Évát, a 2012-es Olimpia aranyérmesét. Risztov a tíz kilométeres úszómaratonon győzedelmeskedett, így szerezte meg tegnap Magyarország nyolcadik olimpiai aranyérmét. Ma reggel a Wizz Air járatán utazott Londonból vissza Debrecenbe, ahol oly sokan támogatták célja elérésében.

Risztov Évát és az őt kísérőket, köztük édesanyját, Kósa Lajost, Debrecen polgármesterét és Orendi Mihályt, a Debreceni Sportcentrum vezetőjét egy lelkes Wizz Air csapat üdvözölte, akik nagyon büszkék voltak arra, hogy az aranyérmes sportolót hozhatták haza. A Wizz Air első tisztje, Korom Gábor nemzeti színű virágokkal köszöntette a fedélzetre lépő Risztov Évát, és hozzá csatlakozva a többi utas is tapsviharban tört ki. Miután a gép leszállt Debrecenben, Éva a fedélzeten maradt, hogy néhány közös fényképet készítsenek a személyzettel (lásd fotók).

“Éva győzelme után nagyon izgatott volt a Wizz Air budapesti irodája – Magyarország nagyon büszke volt rá csütörtökön. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Wizz Air ma reggeli járatán a hősöknek kijáró tisztelettel üdvözölhettük. A Wizz Air új, London-Luton és Debrecen közti járatának köszönhetően Éva először Debrecenben léphetett olimpiai bajnokként magyar földre, ahol már mindenki nagyon várta. A Wizz Air gratulál Évának és minden magyar sportolónak, akik részt vettek és ilyen nagyszerű eredményeket értek el az idei játékokon.” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

Forrás: wizzair.hu